Menu sylwester 2017/2018
Przystawka:
Spring Rolls z ciasta filo nadziewany kurczakiem, grzybami mun i warzywami
Zupa:
Bulion warzywny z mini kuleczkami mięsno-serowymi
Danie główne:
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana musem z kurczaka i szynką szwardzwaldzką
z puree z pietruszki i sosem demi glace, mix sałat z pomidorkami i rzodkiewką
Zimne przekąski:
Półmisek mięs i wędlin z własnej wędzarni
Sałatka z marynowaną dynią
Carpaccio z buraka
Sałatka ziemniaczana
Tatar ze śledzia na grzance
Ptyś nadziewany kremem łososiowym
Galaretka drobiowa
Bankietowy finger food:
Pastrami z kaczki
Marynowany kurczak w sosie balsamico z pana cottą kalafiorową
Panierowane kuleczki bolognese z marmoladą pomidorową
Łosoś gravlax
Pomidorek faszerowany musem chrzanowym
Wytrawne muffinki
Pasztet z żurawiną
Dania gorące:
Filet z kurczaka sous vide podawany z polentą i surówką z glazurowanych buraczków
Policzki wieprzowe z kluskami śląskimi i surówką
Zapiekane pierogi z kapustą i mięsem podane z barszczykiem czerwonym
Słodki bufet:
Tarta cytrynowa
Tarta kajmakowa
Babeczki dekoracyjne
Szarlotkowa finezja
Panna cotta
Owoce
Dodatki:
Pieczywo – mix
Masło czosnkowe
Napoje:
Kawa, herbata, woda mineralna, soki
Alkohol:
Wystrzałowe drinki przygotowane przez barmana ze SKY BAR
Lampka szampana na przywitanie Nowego Roku