Aktualności

29 marca 2017

Wielkanoc 2017

Oferta świąteczna  Wielkanoc z Anatomią Smaku

Żurek z jajkiem  i białą kiełbasą – 8,00 pln/porcja
Żurek z jajkiem i białą kiełbaską w chlebie – 10,00 pln/porcja
Jajka faszerowane  – 3,00 pln/porcja
[szynką i serem; pieczarkami i cebulą; serem i łososiem]
Śledzie po japońsku – 6,00 zł/100 g
Śledzie w śmietanie z jabłkiem  – 5,50 zł/100 g
Śledzie po zbójecku [z octem winnym i miodem] – 6,00 zł/100 g
Terrinka z łososia – 6,00 zł/100 g
Galaretka drobiowa – 3,50 zł/80 g
Galaretka wieprzowa – 4,00 zł/80g

Wędliny z własnej wędzarni [boczek, baleron] – 50,00 zł/kg
Wędliny z własnej wędzarni [szynka, schab] – 55,00 zł/kg

Sałatka jarzynowa – 5,00zł/100 g
Sałatka z tuńczykiem – 6,00zł/100 g
Sałatka z grillowanym  kurczakiem i ananasem – 7,00 zł/100 g
Sałatka z serem pleśniowym, rukolą i gruszką – 7,00 zł/100 g

Roladki mięsne – 45,00 zł/kg
drobiowa z serem, papryką, ogórkiem i szynką
schabowa z serem wędzonym i żurawiną [na słodko]
wołowa z ogórkiem kiszonym i chrzanem
wołowa z polędwiczką wieprzową i pomidorami
schab po warszawsku
[podane na lustrze – 5,00 pln/porcja]

Mięsa pieczone:
boczek faszerowany polędwicą – 35,00 zł/kg
schab pieczony ze śliwką – 40,00 zł/kg
karczek marynowany w ziołach – 35,00 zł/kg
pasztet – 35,00/kg

Usługi dodatkowe

Obrus – 20.00 pln/szt.
Bieżnik – 5,00 pln/szt.
Serwetki dekoracyjne – 2,00 pln/szt.
Stół – 50,00 pln/szt.
Krzesło składane z poduszką – 5,00 pln/szt.
Pełna zastawa porcelanowa – 10,00 pln/os. [komplet]
Pełna zastawa jednorazowa – 3,00 pln/osoba
Obsługa – 30,00 pln/godz – koszt 1 osoby

 

Menu do pobrania